OVER DRUKWERK TWENTE

Bent u op zoek naar een eerlijk advies met betrekking tot uw drukwerk, huisstijl etc. Dan bent u bij Drukwerk Twente aan het juiste adres.

Mijn naam is Benjamin Eksen, eigenaar van Drukwerk Twente. Al sinds 1999 zit ik in het drukkersvak. Begonnen als drukker heb ik bij verschillende bedrijven ervaring op gedaan. In die functies ben ik alle soorten van drukwerk tegengekomen.

Geboren uit onvrede over de ontwikkeling binnen de drukkerswereld, waar de klant steeds meer een onzichtbaar individu was geworden, ben ik in 2010 begonnen met Drukwerk Twente. Vanuit mijn visie, waarin ik u als klant centraal stel en wil voorzien van een goed en persoonlijk advies, heb ik verder gewerkt aan het uitbouwen van mijn bedrijf.

Helaas heb ik enkele jaren gelede wat tegenslag gehad als gevolg van gevolgschade, veroorzaakt door brand in het bedrijfsgebouw waar Drukwerk Twente gevestigd is. Gelukkig werd ergens anders tijdelijk de mogelijkheid geboden tot het huren van een ruimte zodat ik mijn bedrijf kon voortzetten. Uiteindelijk heeft deze tegenslag mij gemotiveerd om vooruit te denken en met volle kracht de strijd weer aan te gaan.

Zoals gezegd u als klant staat centraal, want niet elke opdracht is hetzelfde! Bij Drukwerk Twente vindt u geen online aanbod. Daar zijn anderen veel beter in. Creativiteit is vaak belangrijk om tot het juiste resultaat te komen. En juist daarvoor wil Drukwerk Twente uw baken zijn. Bij kleine klussen of terugkerend drukwerk nemen we u direct zoveel mogelijk uit handen. U kunt het aan Drukwerk Twente overlaten, U hebt uw drukwerk wanneer u het nodig hebt, binnen uw budget en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Dus hebt u drukwerk en wilt u persoonlijke aandacht voor u en uw drukwerk? Maak dan een afspraak voor een kop koffie. Het koekje krijgt u er vanzelfsprekend bij.